El PSC reclama la dimissió d’un regidor de Sant Feliu per amenaces

El PSC reclama la dimissió d’un regidor de Sant Feliu per amenaces
Pere Albó a Sant Feliu de Guixols

El Partit del Socialistes de Catalunya (PSC) de Girona ha reclamat la dimissió de Pere Luque com a regidor de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols per presumptes amenaces i coaccions a l’exalcalde del municipi, Pere Albó.
Aquesta decisió arriba després que vint treballadors de l’empresa de construcció de Luque hagin acudit a la porta de Albó per protestar després que el PSC denunciés una obra portada a terme per l’empresa de l’actual regidor, líder de la formació Amics per Sant Feliu , per no tenir els permisos per a la seva execució.
Mentre l’ex alcalde ha assegurat a EFE que Pere Luque estava al capdavant del grup que ha arribat a causar desperfectes davant seu habitatge, l’actual màxim responsable del consistori, Carles Mota, ha negat a el fet i ha assegurat que el regidor, el suport va ser clau recentment perquè una prosperés una moció de censura a l’Ajuntament, únicament va anar després d’una trucada seva per apaivagar els ànims dels empleats.
No obstant això, el PSC entén que Luque ha volgut “pressionar” a Pere Albó aturar l’obra i reclama a l’actual alcalde que expulsi el regidor i el retiri de les seves atribucions si no dimiteix.
El partit de Albó insisteix en un comunicat en què Pere Luque va anar a primera hora del matí de dijous acompanyat d’una vintena de treballadors.
El PSC entén que l’actual alcalde, Carles Motas, hauria destituir el regidor, exigir responsabilitats i reconsiderar la moció de censura.
“Potser l’alcalde-milita a la formació Tots per Sant Feliu-, hauria de pensar si va escollir bons socis”, ha manifestat el secretari d’organització del PSC a les comarques de Girona, Esteve Pujol, que ha assegurat que Pere Luque actua “il.legalment “i que,” quan se li denúncia, pressiona d’una manera intolerable “.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.