Junts recomana al govern municipal que repensi el seu pla d’aparcaments erroni

Junts recomana al govern municipal que repensi el seu pla d’aparcaments erroni

Segon infroma el Grup Municipal de Junts Sant Feliu de Guíxols les recents mesures adoptades pel govern de Tots per Sant Feliu i PSC respecte a la política d’aparcaments, han generat confusió i malestar entre els ciutadans i els establiments comercials, vàren presentat un prec en el darrer ple de l’ajuntament, demanant una pausa en les actuacions per reavaluar la situació de manera més transparent.

La política d’aparcaments de l’actual govern ha estat objecte de crítiques per la seva implementació precipitada i la comunicació deficient, com demostra la necessitat urgent d’organitzar dues reunions informatives aquesta setmana amb els establiments per intentar aclarir l’estratègia a seguir. En aquestes reunions, s’ha admès que es tracta d’una “primera proposta” i que “tot està obert”, deixant palès un escenari d’incertesa i improvisació.

El prec presentat demana al govern que, abans de prendre més decisions, es mantinguin les mateixes condicions que fins ara durant un any. Durant aquest temps, s’insta a recollir més informació i a elaborar un pla detallat i consensuat amb tots els agents implicats, incloent-hi residents, treballadors, propietaris d’establiments i altres parts interessades.

La proposta busca adreçar múltiples preocupacions expressades per la ciutadania, incloent l’elevat cost d’aparcament per a treballadors que no resideixen a la zona, la possibilitat de vendre minuts d’aparcament als establiments, i la reconsideració de projectes costosos com la segona fase de l’aparcament de ponent, valorada en 3,5 milions d’euros, sobretot després de la baixíssima ocupació de l’aparcament de l’estació de busos durant la Setmana Santa.

Fan una crida al govern perquè adopti un enfocament més deliberatiu i col·laboratiu en la gestió de l’aparcament, garantint que qualsevol futura mesura sigui el resultat d’un procés transparent, ben informat, i que compti amb el suport i el consens de tots els sectors afectats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.