Junts exigeix al govern la reparació urgent de carrers intransitables a Sant Feliu de Guíxols

Junts exigeix al govern la reparació urgent de carrers intransitables a Sant Feliu de Guíxols

Des de Junts expressem la nostra preocupació per la falta de manteniment de molts carrers de Sant Feliu de Guíxols, i volem donar veu als veïns dels carrers Santander i Ronda d’en Joan Casas que s’han queixat amb raó de l’estat d’aquestes vies.

Fa molts mesos que aquestes zones es troben en un lamentable estat de conservació, cosa que no només afecta la seguretat i comoditat dels veïns que hi resideixen, sinó també el trànsit dels que utilitzen aquests carrers en ruta cap al barri de Vilartagues a través de l’Avinguda d’Europa.

Toni Carrión portaveu de Junts Sant Feliu de Guíxols

És inacceptable que aquesta problemàtica persisteixi sense una acció adequada per part del govern de TxSF i exigim una intervenció immediata per part de l’ajuntament per solucionar aquesta qüestió i millorar les condicions de circulació i seguretat en aquestes vies.

Instem a les autoritats municipals a prioritzar aquesta qüestió i a dedicar els recursos necessaris per a la reparació i manteniment dels carrers afectats així com molts d’altres carrers de Sant Feliu que es troben en la mateixa situació. El benestar dels ciutadans i la seguretat viària han de ser una prioritat per a l’administració local.

L’equip de Junts continuarà vigilant i treballant per garantir el benestar i la qualitat de vida dels ciutadans d’aquests barris i de la resta de Sant Feliu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.