El 28è Parc Infantil de Nadal de Platja d’Aro oferirà jocs, espectacles i tallers

El 28è Parc Infantil de Nadal de Platja d’Aro oferirà jocs, espectacles i tallers

Se celebrarà del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener

38a edició consecutiva del Parc Infantil de Nadal El Mar dels Nens a Platja d’Aro (Baix Empordà), adreçat a infants i joves d’1 a 12 anys i les seves famílies, del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener (16-20 h) al Palau d’Esports i Congressos.

Aquesta és una proposta organitzada per la Unitat d’Infància de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, gestionada per Soy La Fiesta. L’entrada d’un dia a preu únic de 5 euros que inclou una oferta 2×1 per a la Pista de Gel de Platja d’Aro instal·lada fins diumenge 7 de gener a la Plaça dels Estanys. Les nenes i els nens han d’accedir-hi amb un adult acompanyant, que alhora tenen l’entrada gratuïta. Venda anticipada al lloc web o a taquilla.

En relació amb les activitats, hi ha diversos espais fixos tots els dies: ludoteca infantil (nenes i nens de 0 a 4 anys), llits elàstics, rocòdrom, tallers diversos (dibuix, pintura, cuina, treballs manuals, maquillatge artístic, ball i circ), ulleres virtuals, joc de punteria, inflables, brau mecànic, jocs gegants, karts elèctrics (a l’exterior), fotoreclam familiar o una sala de projecció de jocs interactius. També cada tarda hi ha propostes especials a la pista central: animació infantil, visita de personatges,

espectacles musicals, de màgia o amb personatges i concursos. També hi ha servei de guarda-roba i de cafeteria.

Per facilitar l’accessibilitat a tothom el Parc Infantil de Nadal ofereix Sala de Lactància amb servei de canviador, butaques, trones i microones (cal demanar l’accés a la Ludoteca Infantil). També tots els infants amb targeta acreditativa de discapacitat poden demanar braçalet identificador a l’entrada per tenir accés ràpid a les activitats.

Cavalcades dels Reis de l’Orient a Platja d’Aro i Castell d’Aro (dijous 5 de de gener 18 h i 20 h): i la Pista de Gel a la Plaça dels Estanys de Platja d’Aro, la Gimcana de Nadal de la Xalarina i en Xalarí, i l’exposició d’obres del 44è Concurs de diorames, pessebres i composicions nadalenques al Castell de Benedormiens i a l’Antic Casino de Castell d’Aro (totes tres fins 7 de gener).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.