La màgia de l’aquarel·la digital

La màgia de l’aquarel·la digital

Seguint amb les conferències que organitza l’entitat cultural Amics de La Casa Màgica, cada últim dissabte de mes, per a aquest mes de novembre es parlarà del que les noves tecnologies poden aportar a l’art. Un nou món fascinant que segur que està obrint moltes portes als artistes.

Manel Esteban, dissenyador gràfic, il·lustrador i ninotaire, al mes de maig del 2016 es va estrenar a les conferències dels Amics de La Casa Màgica amb “La màgia del dibuix humorístic”. El proper dissabte 25 de novembre tornarà a Santa Cristina per dedicar la seva xerrada a “La màgia de l’aquarel·la digital”. És a dir, explicarà els passos que cal seguir des de la foto i/o il·lustració de l’element que es vol plasmar fins a la preparació de la il·lustració per imprimir, passant pel pas principal que és el de mostrar les potencialitats que té el photoshop,… i com pot canviar l’obra.

Segurament que després de la conferència podrem concebre una nova manera de fer art i unes noves propostes artístiques que aniran prenent caire a mesura que la intel·ligència artificial vagi prenent cos en el nostre dia a dia.

La conferència “La màgia de l’aquarel·la digital” es realitzarà, a partir de les 7 de la tarda a la sala d’exposicions “la Caixa”. I comptarà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, “la Caixa”, els Serveis Territorials de Girona del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i La Casa Màgica –col·lecció Xevi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.