Junts demana al govern que reconsideri el tancament del viver d’empreses

Junts demana al govern que reconsideri el tancament del viver d’empreses

El tancament del Coworking Guíxols dificultarà l’emprenedoria a Sant Feliu de Guíxols

Amb una sorprenent i inesperada decisió política passades les eleccions municipals, l’equip de govern ha tancat definitivament el viver d’empreses Coworking Guíxols. Aquesta notícia ha causat gran indignació tant als usuaris com a la comunitat d’emprenedors locals, que havien convertit aquest espai de treball, no només en un lloc per treballar sinó també en un punt de trobada i col·laboració.

Des de la seva obertura l’any 2019, el Coworking Guíxols s’havia establert com un far d’innovació i creativitat al cor de la ciutat. Amb una infraestructura moderna i una atmosfera de treball col·laboratiu, el coworking es va convertir en la casa d’emprenedors, autònoms i petites empreses que buscaven un lloc on créixer i junts crear sinergies.

El coworking és una oportunitat per a la creació de noves empreses i és fonamental per diversificar i potenciar l’economia de la nostra ciutat que formava part de la xarxa d’espais d’allotjament empresarial de la província de Girona, amb altres 30 coworkings, centres d’innovació i vivers empresarials.

Des de Junts creiem en la necessitat de reforçar i diversificar les iniciatives empresarials i fa mesos havíem proposat que calia donar a conèixer aquest espai per tal de millorar-ne l’ocupació i considerem un nou error del govern que hagi decidit tancar un espai tan necessari per a l’emprenedoria i la col·laboració, sense disposar d’un altra alternativa coneguda.

En vista d’aquest impacte negatiu per a la creació d’ocupació i l’economia local, instem l’equip del govern Motas – PSC a reconsiderar la seva decisió i explorar opcions per mantenir obert aquest espai tan vital mentre no es trobi un emplaçament més idoni on acollir els emprenedors de Sant Feliu de Guíxols.

És essencial preservar els llocs on el talent, la creativitat i les sinergies poden convergir, i el Coworking Guíxols havia demostrat ser un d’aquests espais.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.