Equipaments municipals sense aire condicionat en setmanes de calor intensa

Equipaments municipals sense aire condicionat en setmanes de calor intensa

La nova oficina de turisme i la biblioteca municipal han estat sense aire condicionat, en plena onada de calor, per falta de manteniment i una mala gestió del govern.

Durant els dies de calor intensa que estem vivint, alguns equipaments municipals com la biblioteca han estat declarats refugis climàtics per a aquells ciutadans que ho necessiten però en el seu interior no s’hi ha pogut estar per les altes temperatures degut al mal estat de les instal.lacions d’aire condicionat.

La mateixa situació han hagut de patir durant setmanes els treballadors públics i usuaris de la nova oficina de turisme, acabada d’inauguar i que va costar als ciutadans de Sant Feliu de Guíxols més d’un milió d’euros. En aquest cas, cal afegir-hi la imatge pobre de la ciutat que s’ha ofert durant setmanes als nostres visitants.

Aquestes situacions son degudes a la falta de planificació i treball del govern que han provocat que tant la biblioteca municipal com la nova oficina de turisme hagin estat dies i fins i tot setmanes sense aire condicionat amb els riscos que això suposa pels treballadors de l’administració i la incomoditat pels veins i usuaris d’aquests equipaments.

Requerim a l’equip de govern, que faci tot el necessari per evitar que aquesta situació inacceptable es repeteixi establint un programa de manteniment planificat per als sistemes d’aire condicionat i la resta d’instal.lacions municipals amb inspeccions periòdiques i reparacions preventives per garantir-ne el funcionament òptim.

Des de Junts, denunciem que fets com aquest i l’estat de degradació de moltes altres instal.lacions municipals, demostra que  l’equip del govern Motas-PSC no està treballant  pels interessos i necessitats reals de la ciutadania i es dedica gastar els recursos municipals en projectes que només serveixen per fer-se autopromoció de cara a la galeria.

Sant Feliu de Guíxols, 24 d’agost 2023

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.