24ª Nit d’il·lusió a Santa Cristina d’Aro

24ª Nit d’il·lusió a Santa Cristina d’Aro

Entre tants i tants festivals de música, un any més Santa Cristina aposta per trencar motlles i oferir un festival de màgia a nivell internacional.

El proper dissabte 12 d’agost l’Espai Ridaura es convertirà en un espai màgic on vuit artistes il·lusionaran als espectadors a través dels seus números. Mans Màgiques del Món ha organitzat la 24ª Nit d’il·lusió amb noms com Riversson. Un mag que col·labora amb Steven Spielberg amb efectes especials i que és especialista en muntatges teatrals, director i productor d’espectacles de màgia. A Santa Cristina realitzarà un número que ha creat ell mateix, molt imaginatiu i romàntic de com un mag es prepara abans de sortir a escena. Un segon número anirà a càrrec de Dala Illusions, els qual han estat premiats internacionalment amb el Premi Nacional de França, el Premi FISM d’Europa, entre altres. Aquest dissabte portaran grans il·lusions amb molt dinamisme, estil modern i molt personal. La 24ª Nit d’il·lusió donarà a conèixer a Laia, la Maga Games, l’il·lusionista més jove de la Nit i en els seus números mostrarà la seva experiència dalt dels escenaris de Catalunya des dels 8 anys. La nit màgica seguirà amb Gerald Le Guilloux, guanyador a França del premi “Circo Quimera” entre altres premis internacionals i conegut per les seves actuacions a Le Plus Grand Cabaret du Monde, realitzarà màgia clàssica i elegant.

La màgia també té la vessant còmica i en una nit màgica la il·lusió va sempre de la mà del bon humor. Elastic&Francesca, primeríssima figura de l’espectacle, guanyadors del Got Talent d’Or a Estats Units i Alemanya, mostraran el seu número de màgia còmica. Després de participar, al mes de juny passat, a Got Talent All Stars Espanya, Risto Mejide va manifestar que no havia rigut tant des de l’any 1986. I seguint amb l’humor, el veterà mag belga Ra’Fou presentarà la seva última creació còmica. A la vegada, en aquesta ocasió, el públic gaudirà en directe de l’espectacle que s’allunya de la màgia. Francoise Rochais, una de les millors malabaristes femenines del món i guanyadora de 5 Rècords Guinness i de premis en els més importants festivals mundials de circ. La 24ª Nit d’il·lusió estarà coordinada i dirigida per l’humor i els jocs de mans de Xevi, l’il·lusionista internacional que porta més de 70 anys vivint en el seu gran món màgic.

Aquest espectacle internacional de màgia, pensat per al públic familiar, començarà a 2/4 d’11 de la nit. Les últimes entrades numerades es poden comprar, a 22€, a https://www.codetickets.com/ o a l’Oficina de Turisme de Santa Cristina d’Aro (tel. 972 05 78 65). La 24ª Nit d’il·lusió compta amb el suport de l’Ajuntament de Santa Cristina i la col·laboració de La Casa Màgica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.