Nines Rivas nomenada Consellera Comarcal de Joventut i Ensenyament

Nines Rivas nomenada Consellera Comarcal de Joventut i Ensenyament

La regidora del grup municipal de Junts a l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Nines Rivas, va estar nomenada el passat 17 de juliol Consellera Comarcal de Joventut i Ensenyament del nou govern del Consell Comarcal, presidit també per una regidora de Junts i alcaldessa de Serra de Daró, la Glòria Marull.

Amb la seva participació en el govern del Consell Comarcal i gràcies a l’estructura d’un partit com Junts per Catalunya, Sant Feliu tindrà una veu forta a la comarca del Baix Empordà, capaç de defensar les necessitats i prioritats en aquelles qüestions que afecten la ciutat.

L’objectiu de Rivas és “ajudar a l’avanç i millora de les polítiques destinades als joves i l’ensenyament al Baix Empordà”. Per portar-ho a terme, té previst reunir-se amb representats de diferents col·lectius, entitats educatives i altres actors locals per escoltar les seves inquietuds i suggeriments per tal d’elaborar un pla d’actuació consensuat i alineat amb les necessitats de la Comarca.

Amb aquest nomenament, el Consell Comarcal del Baix Empordà demostra el seu compromís per afrontar els reptes que es presenten en els àmbits de joventut i ensenyament i afavorir un progrés sòlid per a tothom, reforçant la col·laboració i impulsant iniciatives per promoure la igualtat d’oportunitats i fomentar la participació activa dels joves en la vida comunitària.

La regidora de Junts i ara Consellera Comarcal, ha treballat sempre per tal que la ciutat de Sant Feliu de Guíxols sigui un referent per als joves i els infants, vocació que ara desenvoluparà també al Consell Comarcal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.