Mor un home en caure d’uns 15 metres a la via ferrada de Sant Feliu de Guíxols

Mor un home en caure d’uns 15 metres a la via ferrada de Sant Feliu de Guíxols

S’ha precipitat al mar mentre intentava fer-se una selfie

Un home de 38 anys ha resultat mort a primera hora d’aquest matí quan ha intentat fer el traçat de la via ferrada de la Cala del Molí a Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) segons ha informat el cos de Bombers de la Generalitat.

L’accident ha tingut lloc a les 6:33h quan l’excursionista, que anava acompanyat i es trobava en el primer tram de la via, s’ha precipitat al mar d’una alçada de 15 metres d’alçada i ha quedat sota el pont tibetà, prop de la zona de roques. Fins allà s’hi han desplaçat cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, entre elles efectius del Grup d’Actuacions Especials (GRAE), com també l’embarcació de Salvament Marítim de la Guàrdia Civil que s’han apropat amb una petita barca fins als penya-segats des d’on han tret el cos de l’aigua.

L’home, que encara tenia constants vitals en el moment de ser tret de l’aigua, ha estat desplaçat fins al port de Sant Feliu de Guíxols on l’esperava una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Un cop a terra ferma l’han intentat reanimar sense èxit i ha mort.

Es feia una selfie

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació. Tot apunta que l’excursionista i la seva acompanyant estaven a una zona que és un punt d’evacuació per als esportistes que acaben el primer tram de la via ferrata i han optat per no fer el segon recorregut. No havien, però, començat la ruta i per això no anaven lligats.

La víctima i l’acompanyant s’estaven fent selfies aprofitant la sortida del sol quan a l’excursionista li ha caigut el casc. En un acte reflex per intentar-lo agafar, ha relliscat i s’ha precipitat des d’una alçada d’uns 15 metres.

mes informacio :

https://www.gerio.cat/noticia/1517318/ferit-un-home-en-caure-uns-15-metres-de-la-via-ferrada-de-sant-feliu-de-guixols

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.