Sant Feliu refarà tota l’avinguda de Juli Garreta

Sant Feliu refarà tota l’avinguda  de Juli Garreta

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, en el marc dels diversos projectes de millora de la ciutat en l’àmbit urbanístic, ja disposa del projecte aprovat per remodelar l’avinguda Juli Garreta, que enllaça el final del passeig del Mar amb la plaça del Monestir. El cost del projecte es preveu que volti els 560.000 euros. Aquesta actuació és una de les peces clau, segons va explicar l’alcalde, Carles Motas, que es concentren a l’entorn del que ha de ser el futur Museu Carmen Thyssen de Sant Feliu.

Aquesta via, una de les principals artèries del nucli antic guixolenc, requereix una nova ordenació. Per això, un cop aprovat el projecte inicialment pel ple, i en espera de completar el recorregut administratiu, ha de representar una millora de les voreres, que seran més amples, aixecar la calçada i, tal com s’ha previst, l’eliminació de l’aparcament i la modificació de la circulació, en el sentit que els vehicles aniran més lents –tot i que el projecte manté els dos sentits–. El projecte per reformar-la i d’aquesta manera reconvertir-la en una zona més ordenada, tindrà un cost d’uns 560.000 euros.

També és rellevant destacar l’actuació que es porta a terme en la que és la primera fase de les obres de cobriment de la riera de Sant Amanç i del Monestir, una de les actuacions estratègiques de l’actual mandat, que va començar divendres passat. L’Agència Catalana de l’Aigua ha aportat una subvenció de 663.000 euros per a aquesta primera fase. Aquesta primera etapa va des del sector de la riera de la plaça del Monestir fins al carrer de la Mercè i ja està força avançada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.