Junts inicia la campanya “Escoltem als Barris” a Sant Feliu de Guíxols.

Junts inicia la campanya “Escoltem als Barris” a Sant Feliu de Guíxols.

L’equip de Junts per Sant Feliu de Guíxols ha iniciat, aquest dissabte 24 de juliol, la campanya “Escoltem als Barris” amb la que volem que els veïns i veïnes de la ciutat ens expliquin quines són les coses que es poden treballar i canviar al seu barri per millorar-lo.

Els regidors del nostre grup municipal han rebut les preguntes i suggeriments dels ciutadans a peu de carrer i durant les tres hores que hem estat a la Rambla Joan Bordàs també hem repartit els butlletins d’informació municipal, que recullen algunes de les mocions presentades pel nostre partit polític i el posicionament en vàries de les votacions als plens municipals durant aquests dos anys de legislatura.

Per tots aquests motius des de JUNTS valorem molt positivament la primera acció d’aquesta campanya iniciada avui i que repetirem el dissabte 7 d’agost al Carrer Rufo, davant del supermercat Sorli, de les 10 a les 13 hores. Animem a tothom a apropar-se a la nostra carpa i explicar-nos com podem treballar per millorar el barri i la ciutat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.