El CSIF demana la dimissió de l’alcalde i un regidor de Sant Feliu de Guíxols

El CSIF demana la dimissió de l’alcalde i un regidor de Sant Feliu de Guíxols

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) informa que l’Oficina Antifrau de Catalunya ja ha finalitzat les actuacions de recerca contra l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, després de la denúncia que va interposar el sindicat el novembre del 2020. Tot i que encara no s’ha anunciat la resolució, el CSIF demana la «immediata» dimissió de l’alcalde i el regidor de Seguretat. Consideren que ambdós són «responsables d’una infinitat d’actuacions negligents», i exigeixen que «es posi fi a aquestes irregularitats d’una vegada».

El sindicat recorda que el 2017 Inspecció de Treball va dictaminar que hi havia «greus riscos psicosocials» a la plantilla de la Policia Local del municipi «de manera generalitzada» i, segons assegura CSIF, se li va donar uns terminis per actuar al consistori, que «mai» van arribar a complir.

Thank you for watching

Des de CSIF declaren que han hagut d’arribar a aquests extrems i denunciar el consistori ganxó davant Antifrau per tal que aquest organisme independent «determini que pot haver-hi indicis d’activitats il·legals, o delictives, en nomenaments, cobraments irregulars de complements i d’hores extres», entre d’altres.

Tanmateix el sindicat anuncia que l’Ajuntament no renovarà la comissió de serveis de l’actual responsable de la Policia Local, i deixarà temporalment la prefectura en mans d’un sergent interí, que segons assegura el sindicat, és un dels denunciats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.