La vacunació massiva de Covid-19 a Sant Feliu es farà a l’antiga fàbrica d’Agglotap

La vacunació massiva de Covid-19 a Sant Feliu es farà a l’antiga fàbrica d’Agglotap

Des de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ja hem començat els treballs per a adequar la nau de l’antiga fàbrica d’Agglotap per a les futures vacunacions massives de Covid-19. El Departament de Salut de la Generalitat va demanar al consistori dies enrere un espai amb les característiques adients per a una campanya d’aquestes dimensions, i d’entre les diverses opcions que es van valorar es va acabar imposant l’històric local de fabricació de taps de suro.

Tot i que encara no s’ha concretat quan començarà la vacunació massiva per a la població general a Catalunya, diversos operaris del servei de Brigada Municipal ja estan treballant per condicionar l’espai. D’entre les accions que s’hi duen a terme, s’estan arreglant els desperfectes dels elements estructurals i s’està adaptant la instal·lació perquè es puguin vacunar fins a 60 persones per hora. Així mateix, l’espai disposarà de lavabos tant a l’interior com a l’exterior del local.

L’indret s’ha escollit per la seva condició de cèntric, a prop tant dels habitants de la part baixa de la ciutat com dels residents de la zona de Vilartagues i rodalies. L’àmplia superfície permetrà un procés de vacunació espaiat i segur, sense aglomeracions, i la quantitat de places de pàrquing al seu voltant serà ideal per a la població que s’hi hagi de desplaçar amb vehicle propi. Un determinat nombre d’aquests aparcaments estaran exclusivament reservats a la vacunació.

Malgrat que no se n’ha especificat una data concreta, les administracions estan treballant perquè la vacunació massiva de la població general comenci les properes setmanes, coincidint amb l’arribada de més dosis dels vaccins.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.