Sant Feliu tindrà 40 places més de pàrquing per Setmana Santa

Sant Feliu tindrà 40 places més de pàrquing per Setmana Santa

Sant Feliu de Guíxols disposarà, cap a final de mes, d’una nova zona d’estacionament gratuït entre els carrers Gravina i Cervantes, al solar de l’antiga fàbrica de les Sedes. El consistori, després de l’enderroc de la factoria, ha negociat amb els propietaris del solar –en venda per a la promoció de futurs habitatges– l’ús provisional per a l’aparcament de vehicles. El regidor d’Obres, Josep Saballs, estima que hi haurà espai per estacionar-hi entre 35 i 40 vehicles, a prop del CAP i a pocs minuts a peu del passeig.

La cessió del solar s’allargarà mentre el propietari de l’espai no decideixi edificar-hi. Les actuacions previstes per a l’adaptació del terreny, que aniran a càrrec de l’Ajuntament, seran senzilles i consistiran només a compactar-hi sauló com a paviment i fer-hi un tancament perimetral.

Aquest tipus d’acords ja s’han fet en altres indrets del municipi i, tal com ha recordat l’alcalde, Carles Motas, l’Ajuntament es compromet a retirar el material que hi hagi col·locat quan la propietat ho demani. La intenció és que a final de mes, i per Setmana Santa, l’aparcament ja estigui operatiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.