Posada en marxa oficialment de la seu de Junts a Sant Feliu de Guíxols

Posada en marxa oficialment de la seu de Junts a Sant Feliu de Guíxols

Aquest dimecres dia 30 de desembre s’ha posat en marxa oficialment la seu de Junts per Catalunya a Sant Feliu de Guíxols, aprofitant que ha sigut un punt de trobada per a la recollida dels avals necessaris perquè el partit pugui presentar-se a les eleccions catalanes del pròxim 14 de febrer.

A la posada en marxa de la seu de Junts hi han intervingut la diputada Gemma Geis, que també és cap de llista a les pròximes eleccions per la circumscripció de Girona, i la portaveu del grup municipal, la Cristina Vicens. També hi han assistit els altres dos regidors i l’equip de campanya pel 14F a Sant Feliu de Guíxols.

L’acte va començar a les 18 hores i després d’un petit parlament de la diputada i dels regidors, on es van donar els trets bàsics de l’estratègia que el partit de Junts seguirà a les pròximes eleccions i la visió que els regidors tenen per fer que Sant Feliu de Guíxols sigui un motor a la comarca en aquesta campanya. Per acabar, es va fer un brindis i es van obrir les portes perquè les persones que volguessin donessin el seu suport a la candidatura mitjançant la signatura dels avals.

Junts per Catalunya va néixer com un nou partit el passat mes de juliol i per poder presentar-se a les eleccions al Parlament de Catalunya, que se celebren al febrer, és necessari presentar l’aval del 0,1% del cens electoral. Això vol dir que en un pocs dies s’han de recollir 6000 signatures per poder presentar-les com avals. Els principals candidats del partit ja han anunciat que el proper dilluns 4 de gener ja disposaràn dels avals necessaris per presentar-se. Una vegada comptats tots els suports confien que podran mostrar la força del partit en la precampanya electoral.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.