Catalunya continua al tram 1 de desescalada i no avançarà de fase almenys fins d’aquí 15 dies

Catalunya continua al tram 1 de desescalada i no avançarà de fase almenys fins d’aquí 15 dies

Catalunya NO entrarà al tram 2 de desescalada el proper dilluns, 7 de desembre de 2020. Després de dues setmanes a la primera fase de flexibilització de les restriccions contra la Covid-19, el govern de la Generalitat ha anunciat que la propera setmana no s’avançarà de fase, com estava previst. El fet és que hi torna a haver un repunt de casos i la taxa de reproducció del virus s’ha enfilat més enllà del llindar marcat pel canvi de tram, el 0’9.

Per tant, tot queda com fins ara. Els interiors de bars i restaurants, així com els de les instal·lacions esportives, continuen amb un 30% de l’aforament, mentre que els centres comercials seguiran tancats. Entre d’altres, també estarà en vigor com a mínim dues setmanes més el confinament municipal de caps de setmana.

D’aquí a 15 dies la Generalitat tornarà a revisar les dades i, en funció dels indicadors, Catalunya avançarà o no al tram 2 de la desescalada. Tanmateix, l’executiu català ha informat que el que no perilla són les festes nadalenques.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.