El Festival de la Porta Ferrada, nominat als Premis ARC de Catalunya

El Festival de la Porta Ferrada, nominat als Premis ARC de Catalunya

El Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols ha estat seleccionat per a optar als prestigiosos Premis ARC de Catalunya. Els guardons –tota una referència al principat pel que fa a la música en directe, espectacles i, en general, arts escèniques- han escollit el festival insígnia de la població guixolenca per la seva última edició. Recordem que, tot i la pandèmia, l’esdeveniment es va ajustar al context i es va poder celebrar amb totes les garanties.

L’entitat ARC (Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya) atribueix la nominació del Festival de la Porta Ferrada a “la perseverança a mantenir el festival amb un nou emplaçament i la seva adaptació per a poder tirar endavant amb seguretat”. I és que enguany l’organització ha decidit convertir la 18a edició dels guardons en un lliurament de reconeixements a les propostes que han treballat per a la reactivació del sector cultural, molt tocat per la pandèmia.

En aquesta ocasió hi haurà un total d’11 categories i el festival emblema de Sant Feliu de Guíxols opta al reconeixement en l’àmbit d’Iniciativa de cicles de música i festivals. L’entrega de premis està programada per al 30 de novembre de 2020 a la Sala Barts de Barcelona, pendents, això sí, de com evolucioni la situació sanitària i si s’aixequen les restriccions en cultura.

“Per a nosaltres és un enorme orgull estar nominats als Premis ARC com a Festival de la Porta Ferrada”, comenta Josep Saballs, regidor de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols encarregat de l’esdeveniment musical. “Continuem apostant pel festival, i ja estem treballant intensament perquè se’n pugui fer la 59a edició el proper estiu”, diu el mateix edil, que afegeix que “ara partim de l’avantatge que tenim l’experiència de l’últim estiu”. “També disposem de més temps per endavant”, conclou Saballs.

L’Alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, ho complementa assegurant que “el simple fet d’haver estat nominats ja és un gran reconeixement per a nosaltres”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.