Detenen a Platja d’Aro el líder d’una banda que va estafar més de mig milió d’euros amb la compravenda de vehicles a França

Detenen a Platja d’Aro el líder d’una banda que va estafar més de mig milió d’euros amb la compravenda de vehicles a França

La policia ha detingut a Platja d’Aro, el líder d’una banda que va estafar més de mig milió d’euros amb la compravenda de vehicles a França. El fugitiu es va intentar autolesionar amb un bolígraf a la comissaria de la Policia Nacional quan havia de signar l’extradició. La detenció l’han realitzat agents de la Policia Nacional, en col·laboració amb la policia francesa i la Policia Local de Castell-Platja d’Aro.

El fugitiu va arribar a través de la compravenda de vehicles més de 671.000 euros en territori francès. Concretament, se’l considera presumptament l’autor d’una macro-estafa financera , que va aconseguir desviar més de mig milió d’euros amb la venda de més de 200 vehicles d’alta gamma amb un valor estimat de mercat d’uns 6 milions d’euros. Els agents van detenir dificultats per trobar-lo, ja que canviava constantment de domicili per no ser descobert.

Es va moure per diferents localitats de la província de Girona, i finalment els investigadors el van aconseguir localitzar.Després de comprovar efectivament que es tractava de l’estafador buscat, la policia va desplegar un dispositiu de vigilància als voltants del domicili de la seva parella sentimental, a Platja d’Aro, on va ser finalment arrestat. En el moment de ser identificat va intentar amagar la documentació que acreditava la seva identitat per tal d’eludir l’acció de la justícia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.