Seminari internacional de Karate a Sant Feliu de Guíxols

Seminari internacional de Karate a Sant Feliu de Guíxols

Aquest passat dissabte a la nostra ciutat es va celebrar el primer seminari de karate internacional comptant amb participació de François Minguez 6è dan de la Federació francesa de karate i mestre de l’Oriol Maura Perramon 3r dan de karate de la Federació catalana de karate i l’especial intervenció, dirigint el seminari esportiu des de Canadà del kyohsi Tanzadeh 8è dan de karate Shito ryu.

El seminari va reunir més de 20 karatekas de Catalunya, gaudint d’una gran tarda de dissabte amb el gran mestre mundialment reconegut Kyoshi Tanzadeh. Que va dirigir la sessió via Zoom a causa de la pandèmia mundial que vivim.

Originalment el seminari havia de comptar amb atletes provinents de tota Europa però a causa de la Covid 19 el format s’ha vist reduït substancialment.

Els alumnes van gaudir molt entrenant col·lectivament i aprenent noves tècniques amb aquest gran mestre.

A finals de setembre preveiem poder realitzar un nou seminari amb un altre mestre reconegut mundialment també 8è dan de karate.
Donem les gràcies especialment al regidor d’esport David Oliveras per la seva assistència i difusió de l’esdeveniment, a tots els tècnics de l’ajuntament, així com a l’empresa Nou so i a tots els que han pogut fer possible aquest gran seminari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.