Més de mil persones juguen a la Quina Freak

Més de mil persones juguen a la Quina Freak

El Pavelló de Platja d’Aro va acollir la 8a edició de la Quina Freak amb més d’un miler de participants. L’atracció del joc i de la temàtica “freak” van reunir un públic animat en un ambient festiu previ a les festes de nadal. L’esdeveniment va començar amb un acústic de rumba de la cançó “Hay un amigo en mi” de Toy Story, la temàtica que va ambientar el joc.

La Quina Freak reuneix un gran nombre de seguidors de series i pel·lícules que volien aconseguir objectes i merxandatge de les sagues més famoses de la gran pantalla. Per aquest motiu els organitzadors fan recerques exhaustives dels productes més exclusius del mercat dels Estats Units.

Tot i que la majoria de participants de la Quina venen buscant un regal o un altre, l’ànim general és el de gaudir de l’espectacle i l’ambient.

El funcionament del joc va consistir en cantar els números, que després de ser encertats serien comprovats pels col·laboradors de la Quina i un cop corroborats, els participants passarien pel “photocall” amb el seu regal. D’aquesta manera, la incògnita està servida pel 2020, quan la Quina Freak haurà de tornar a sorprendre el públic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.