Concentració per condemnar la presumpta agressió sexual múltiple a una turista a Platja d’Aro

Concentració per condemnar la presumpta agressió sexual múltiple a una turista a Platja d’Aro

L’alcalde diu que lliuraran als Mossos les imatges de les càmeres de la zona per ajudar a aclarir els fets

 

L’alcalde de la població ha explicat que ha donat ordres a la Policia Local perquè lliuri als Mossos tota la informació recopilada aquella nit així com les imatges de les càmeres de videovigilància que hi ha al municipi. Jiménez ha recordat que els aparells s’utilitzen com a lectors de matrícules però que les aportaran per contribuir a aclarir els fets. En aquest sentit, ha dit que de moment no li consta que s’hagi localitzat els presumptes agressors.

Jiménez també ha dit que totes les agressions sexuals són una violació contra els drets humans fonamentals i ha animat a la població a no “desanimar-se” davant de fets com aquests. “Només juntes i junts aconseguirem vèncer la batalla per a la igualtat de gènere, per eradicar la violència masclista i per fer de la nostra societat un model veritable de fraternitat”, ha dit durant la lectura del manifest.

D’altra banda, l’alcalde també ha assegurat que no s’escatimaran esforços ni recursos per combatre aquest i altres delictes i ha recordat que des de fa temps l’Ajuntament impulsa campanyes de civisme, en coordinació amb els locals d’oci nocturn, que en els últims quatre anys “han donat els seus fruits”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.