Pepe Rubianes ja té una plaça a Sant Feliu de Guíxols

Pepe Rubianes ja té una plaça a Sant Feliu de Guíxols

 

Sant Feliu de Guíxols ja disposa de la plaça Pepe Rubianes a la localitat. “L’actor galaico-catalán”, com ell mateix solia definir-se, ha estat homenatjat en un acte institucional públic amb nombrosos veïns de la ciutat i nombroses cares del món de l’espectacle que s’hi han congregat.

La nova plaça neix de l’enderroc d’un immoble adquirit per l’Ajuntament, que configurava un carrer estret de molt petites dimensions. Ara s’ha guanyat una plaça, amb el nom del popular humorista.
L’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, junt amb la germana de l’actor, Carmen Rubianes i l’humorista Andreu Buenafuente, han estat els encarregats de portar a terme aquest homenatge. Ha estat un acte senzill i emotiu: parlaments, i descobriment d’una placa amb el nom de l’actor.
Andreu Buenafuente ha indicat que no se solen fer aquests tipus d’homenatge però que en Rubianes és més que merescut. Ha elogiat “la rapidesa i valentia” de l’actuació municipal en fer aquest homenatge.
Rubianes, com ha recordat la seva germana Carmen, estiuejava de jove a Sant Feliu. Des de Sant Feliu de Guíxols, es volia posar una plaça amb aquest personatge per donar rellevància a la figura d’un dels grans actors i humoristes de la Catalunya recent, i per consolidar l’aposta del Festival Singlot d’humor i comèdia, que presenta des de fa algunes edicions una consolidació de públic.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.