La Junta Electoral obre un expedient a l’alcalde de Sant Feliu per una inauguració

La Junta Electoral obre un expedient a l’alcalde de Sant Feliu per una inauguració

La Junta Electoral de Zona obre un expedient administratiu sancionador a l’alcalde de Sant Feliu per la inauguració de l’obra pública del parc Central. Així ho va notificar ahir l’organisme al consistori i a l’entitat denunciant.

El partit En Comú Podem de Sant Feliu va recórrer l’obertura davant la Junta Electoral de Zona. Un acte que, en ple període electoral, el partit de l’oposició entenia que no es podia dur a terme per la llei.

A partir d’aquesta queixa que la Junta Electoral va instar al govern de la ciutat a no fer cap acte que vulnerés la llei electoral i va assabentar del seu acord al secretari i als Mossos d’Esquadra perquè aixequessin acta de l’esdeveniment. Segons la notificació la denominació utilitzada a la convocatòria es indiferent i el principi bàsic és observar la neutralitat política que ha de complir l’administració municipal en període electoral.

Segons el partit de l’oposició, malgrat l’avís, «ni el partit de l’Alcalde, Carles Motas de Tots per Sant Feliu, ni el seu soci de govern, el PSC, van fer-ne cas i l’acte d’obertura es va fer». D’aquesta manera es va canviar el recorregut previst inicialment per la caminada de la gent gran, fent que acabés en el parc Central, i es va muntar un escenari perquè cantés la coral del Centre Cívic.

Sanció i terminis

Tot plegat ha portat a la Junta Electoral a incoar un expedient administratiu sancionador a l’Alcalde, a qui crida a declarar i que disposarà de 10 dies per fer les al·legacions que consideri oportunes. El partit, també denuncia que el dia anterior s’havien repartit un fulls informatius on es podia vincular clarament els titulars de l’acte que es feia en el parc Central amb eslògans propagandístics.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.