Jaume Quintana relleva l’històric Llensa a JuntsxCat de Santa Cristina

Jaume Quintana relleva l’històric Llensa a JuntsxCat de Santa Cristina

L’exalcalde serà a la llista, però en lloc testimonial després de 40 anys fent política local. La llista serà “transversal”

 

Jaume Quintana és el nom escollit pel PDeCAT per renovar el projecte municipal a Santa Cristina d’Aro, on el 26 de maig obrirà la candidatura de Junts per Catalunya (JuntsxCat), després que l’històric Josep Llensa, que va encapçalar les candidatures de CiU en els tres darrers comicis, s’hagi avingut a fer un pas al costat. Quintana, de 39 anys, és fill del poble i està implicat en diverses entitats, com ara el Club Atlètic, que presideix.
Un detall que il·lustra el relleu generacional és que quan Llensa, l’abril de 1979, va ser proclamat per primer cop alcalde cristinenc, encara faltaven alguns mesos perquè Quintana naixés. L’alcaldable, però, li reconeix la dedicació durant quatre dècades i compta amb ell per a la llista, tot i que en un lloc testimonial. Sí que compta amb el seu actual número 2, Jordi Aviñó, que aportarà “experiència”, i la resta de la candidatura, segons avança Quintana, serà “renovada, transversal i compensada entre persones de diferents zones del poble i amb edats diverses”.
Propostes cíviques
Per a Quintana, a més de confeccionar la llista, ara la prioritat serà començar a elaborar el programa. Entre les línies generals que esbossa, destaca potenciar les “mancances” que detecten “en serveis, neteja o manteniment”. I, en clau més particular, fer que avanci la construcció de la projectada nova biblioteca, i donar més suport a les entitats, especialment les esportives, “tant pel que fa a millora d’instal·lacions com pels ajuts”. Un altre dels reptes és recuperar el futbol de base, que veu afeblit d’ençà de la integració del Cristinenc en el Llagostera-Costa Brava, dins el projecte fallit de fusió amb el Palamós.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.