Colles de la Garrotxa i del Baix Empordà passen la nit i matinada al carrer per garantir-se una plaça per la Rua de Carrosses i Comparses de Platja d’Aro

Colles de la Garrotxa i del Baix Empordà passen la nit i matinada al carrer per garantir-se una plaça per la Rua de Carrosses i Comparses de Platja d’Aro

Les colles de fora la Vall d’Aro podien inscriure’s aquest dimarts fins a les dotze del migdia

Amb l’objectiu d’assegurar-se la plaça per a la desfilada de carrosses i comparses del 2 de març a Platja d’Aro, algunes colles de la comarca de la Garrotxa han passat la nit i la matinada davant de l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro. A la matinada, també s’hi han sumat representants de colles de Calonge-Sant Antoni.

Quan han arribat les primeres treballadores de l’àrea de Turisme a l’oficina, abans de les vuit del matí, la dotzena de persones que s’esperaven al carrer han pogut accedir a l’interior de l’oficina on han descomptat els minuts fins a les vuit amb impaciència i bon humor.A les vuit, s’han obert les inscripcions presencials i s’han cobert les set places que s’havien reservat. Les colles també podien apuntar-se per correu electrònic en l’e-mail carnaval@platjadaro.com. Les inscripcions per la rua s’han tancat a la dotze del migdia.

Aquest dilluns, una quarantena de colles de la Vall d’Aro ja van formalitzar la seva inscripció.

Recordem que, en total, hi ha 65 places per la desfilada de la tarda i un màxim de 10 per la rua matinal (en aquest cas no poden aspirar en els premis del concurs, però també tenen subvenció).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.