Cristina Vicens és escollida alcaldable de Junts per Catalunya a Sant Feliu de Guíxols

Cristina Vicens és escollida alcaldable de Junts per Catalunya a Sant Feliu de Guíxols

El passat divendres 25 de gener, Junts per Catalunya – Sant Feliu de Guíxols, va celebrar la seva primera assemblea per escollir l’alcaldable per a les pròximes eleccions municipals del maig del 2019.

L’assemblea del partit va escollir com a candidata a l’alcaldia, a la Cristina Vicens Payet, de 31 anys, filla de Sant Feliu de Guixols i llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració per la UAB. A nivell associatiu ha estat vinculada al Club Tennis Guixols, als Amics de la Sardana i actualment és membre d’omnium cultural. En l’àmbit professional és actualment professora del cicle formatiu d’administració i finances, i amb anterioritat  va treballar com a tècnica de desenvolupament local a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guixols.

 

La seva trajectòria política va començar l’any 2011 de la mà de l’exalcalde Joan Alfons Albó quan va coordinar la campanya de les municipals d’aquell mateix any que els va fer guanyadors de les eleccions, i on posteriorment va tenir l’oportunitat de treballar a l’Ajuntament i adquirir experiència en diferents àmbits. Així mateix, fou coordinadora de la campanya de Junts pel Sí a la nostra ciutat, per les eleccions al Parlament l’any 2015, i membre de la llista de Junts per Catalunya a les eleccions al Parlament de l’any 2017, liderada pel President a l’exili, Carles Puigdemont.

 

Durant la seva intervenció, la Cristina Vicens va exposar que la seva candidatura té la finalitat de construir un projecte il·lusionant, professional, regenerador i transversal amb l’objectiu de generar confiança a la ciutadania en les pròximes eleccions municipals del maig de 2019. L’alcaldable va fer esment que anirà fent públic els noms que l’acompanyen a la candidatura i que ja han treballat en aquest projecte durant els últims mesos, acompanyats d’un sector molt representatiu de la ciutadania ganxona.

 

Així mateix, va remarcar els eixos principals del projecte local en el qual estan treballant: una modernització de la ciutat tenint en compte criteris de sostenibilitat que actualment no es duen a terme; apostar per un projecte cultural propi que recuperi el sentiment de pertinença ganxó i sigui complementari a la marca Thyssen com a segell de ciutat cultural; recuperar l’aposta per l’atenció a les persones com a element prioritari, ja sigui el benestar de la gent gran com pensant en el futur de les noves generacions; fomentar l’emprenedoria com a element d’ocupació pel jovent local; i apostar per les marques turístiques que promocionen la nostra ciutat i atrauen turistes fora de temporada d’estiu.

 

 

En les últimes hores, l’alcaldable de Junts per Catalunya a Sant Feliu de Guíxols ha rebut la felicitació del president nacional del Partit Demòcrata, David Bonvehí, que ha reconegut el treball que la Cristina Vicens està fent per a crear aquest nou projecte polític per a la ciutat.

One Response to "Cristina Vicens és escollida alcaldable de Junts per Catalunya a Sant Feliu de Guíxols"

  1. Pingback: Cristina Vicens és escollida alcaldable de Junts per Catalunya a Sant Feliu de Guíxols – Junts per Catalunya – Sant Feliu de Guíxols

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.