Sant Feliu inicia les obres del pàrquing de l’Agglotap

Sant Feliu inicia les obres del pàrquing de l’Agglotap

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha iniciat els treballs per asfaltar la zona de l’antiga Agglotap amb l’objectiu de convertir aquest espai en un pàrquing provisional per als veïns de la zona. L’enderroc de les antigues naus de la factoria Agglotap es va dur a terme el juliol passat i va deixar al descobert l’illa, després de setmanes d’espera per trobar una solució per al trasllat de les línies elèctriques adossades a la façana de l’edifici. Un cop desmantellades les estructures interiors, es van enderrocar els murs perimetrals dels carrers Rufo, Camís i Durban.

Bona part de l’illa que queda lliure es destinarà a la creació d’una àrea d’aparcament gratuït per als veïns de la zona, necessària per compensar les que ja es van suprimir a la plaça Alabric a mitjan juny, quan van començar les obres del futur parc Central a l’entorn de l’asil.

Precisament, el projecte del futur parc Central avança a bon ritme. Les obres van començar al juny per la plaça Alabric i el carrer Miquel Surís i han anat avançant cap a l’interior dels jardins de l’asil, on han enderrocat l’antic mur de pedra al llarg de l’estiu. Tot i ser un projecte que té un consens notable, l’enderroc del mur va ser criticat pel col·lectiu Alerta Sant Feliu, però el govern ho va justificar per integrar la zona verda amb el carrer Dos de Maig i eixamplar una vorera que fins ara era força estreta i calia actuar-hi.

Més afectacions

Dilluns que ve es començaran a asfaltar els carrers Dos de Maig i Miquel Surís. Les obres duraran fins al dijous 20 de desembre i les afectacions al trànsit seran les següents: el carrer Castell d’Aro canviarà de sentit entre el carrer Lugo i els carrers Doctor Presas i Miquel Surís, mentre que els carrers adjacents a les obres seran accessibles únicament per als veïns.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.