El mític Magic Park: en procés de desmuntatge abans de l’enderroc

El mític Magic Park: en procés de desmuntatge abans de l’enderroc

 

El procés d´obres que ha d’acabar amb l’enderroc de l’històric centre d’oci de Platja d’Aro, el Magic Park, ja ha començat.

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro va concedir la llicència per dur-ho a terme a la nova propietat –un grup amb capital gironí que va comprar aquest any les instal·lacions a la família Xufré, que va obrir les portes del Magic Park el 1974– i, segons ha explicat el regidor d’Urbanisme, Josep Maria Solé, de moment ja s’han retirat diferents elements, com ara lavabos i instal·lacions elèctriques, uns treballs interiors i previs a l’enderroc de l´antic complex d’oci.

Abans, però, que es tirin a terra les parets, la propietat també ha de gestionar l’autorització de riscos laborals per retirar i gestionar l´uralita que hi ha en la construcció.

El regidor ha concretat que aquest tràmit ja està en procés, si bé no depèn de l´Ajuntament, sinó que els promotors ho han de dur a terme davant de la Generalitat.

Paral·lelament al procés que ha d’acabar amb l’enderroc de les intal·lacions del Magic Park, tancat el setembre de l’any passat, la propietat també tramita amb l´Ajuntament el projecte dels usos que tindrà en el futur.

El regidor d’Urbanisme ha concretat que hi haurà un hotel, locals comercials i aparcament. Hi haurà dues plantes soterrades, la més baixa de les quals serà per a aparcament i l´altra, per a aparcament i locals comercials. La planta baixa i l´entresol també seran per a locals comercials i, a partir d´aquí i cap amunt, establiment hoteler.

L´Ajuntament també està interessat en preservar de l´històric complex d’oci la gran roda que hi ha a la part posterior i, de fet, ja en té la cessió de la família propietària.

La intenció de l’Ajuntament és instal·lar-la en una zona verda pròxima a on es troba, si bé no funcionarà. Per dur a terme aquest trasllat, la sínia s´ha de desmuntar, desplaçar els elements i tornar-la a muntar. La corporació, però, no acaba de veure-ho clar per l´import de l´operació, ja que «té un pressupost inassumible», ha concretat Solé, de manera que estan pendents de trobar altres ofertes més econòmiques.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.