La Diputació de Girona subvenciona serveis i esportistes locals

La Diputació de Girona subvenciona serveis i esportistes locals

La Diputació de Girona ha subvencionat joves esportistes locals pels seus èxits, així com també obres i serveis relacionats amb el municipi.

Esportistes amateurs

L’ajut als esportistes s’emmarca en el Projecte de suport als programes municipals d’ajut als esportistes gironins menors de 25 anys i no professionals, d’esports individuals que, prèvia classificació, han participat en els campionats d’Espanya, d’Europa, del Món o els Jocs Olímpics.

Les modalitats subvencionades han estat motocross (Joel Cañadas, nascut l’any 2007), Patinatge (Cristina García,  1998 i Alexandra Vilà, 1998), Ciclisme (Lucia Garcia, 2004) i Natació Adaptada (Ariel Enrique Schrenck, 2001) .

La gespa del camp de Vilartagues

La mateixa Diputació, d’acord amb el  Programa A (Suport als municipis per a la promoció i el foment de l’activitat fisicoesportiva i l’esport), Subprograma A4 (Suport a la renovació de la gespa artificial dels camps de futbol municipals), ha subvencionat l’Ajuntament  per a la renovació de la gespa artificial del camp de futbol municipal amb un import de 28000 €.

El servei de neteja i platges

Un altre ajut de la Diputació de Girona és la subvenció del Fons de Cooperació Econòmica per a despeses corrents vinculades a la prestació de servei de carácter obligatòria per l’any 2018, i concretament, del servei de neteja viària, platges i aigües marines per valor de 159.863 €.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.