Els càmpings de Castell-Platja d’Aro tenen en marxa un procés d’especialització turística per oferir noves experiències als seus clients

Els càmpings de Castell-Platja d’Aro tenen en marxa un procés d’especialització turística per oferir noves experiències als seus clients

Una tendència que estén arreu de les comarques gironines

Avui se celebra l’Assemblea anual de l’Associació Càmpings de Girona, formada per 57 establiments, amb la participació de representants dels establiments de Castell-Platja d’Aro.

Un dels punts més destacats de la trobada i del balanç dels darrers mesos és la valoració molt positiva del procés d’especialització que estan fent diferents càmpings en algun segment de turisme per oferir en els seus clients una experiència única, diferenciada, molt atractiva i amb un gran valor afegit. Un projecte pioner i que, a hores d’ara, ja s’ha implantat en el 80% dels establiments associats.

L’especialització a Castell-Platja d’Aro

Els càmpings del municipi des de fa temps estan immersos en una clara aposta per l’especialització familiar, benestar personal o de lleure. Els càmpings Riembau o Vall d’Aro estan integrant a la seva oferta diferents segells de qualitat i recomanació que ha creat la mateixa associació.

Image result for camping riembau

El càmping Riembau disposa dels segells Family Friendly (molt familiar) i Wellness Friendly (experiències de benestar personal).

El Càmping Vall d’Aro arrancarà la pròxima temporada amb els segells Family Friendly (molt familiar), Bed & Bike Friendly (pels amants de la bicicleta i l’esport) i Glamping Friendly (una estada amb luxe).El Càmping Vall d’Or, que no forma part de l’Associació de Càmping de Girona, també ofereix propostes de caràcter familiar, lleure i benestar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.