Ple al Teatre en la presentació del Baix Empordà per la Independència

Ple al Teatre en la presentació del Baix Empordà per la Independència

Segons Informa Tribuna Ganxona El passat divendres 21 el Teatre-Auditori Municipal Narcís Masferrer va ser escenari d’una emotiva presentació de l’Assemblea Territorial del Baix Empordà per la Independència. L’acte va aplegar més de 400 persones, provinents de tota la comarca, que van donar suport a aquest moviment sortit de la societat civil.La narradora Olga Cercós va  actuar com a presentadora de l’acte i amb la seva habitual delicadesa va anar conduint-lo durant les dues hores que va durar.
L’acte es va iniciar amb la presència a l’escenari de  l’Orquestra de Cambra del Baix Empordà i d´un cor format per cantaires de diverses corals de la comarca. Amb tot l’auditori dempeus van oferir un emotiu Cant de la Senyera sota la direcció de Rafael Subirachs.
Tot seguit es va projectar el Lipdub per la Independència filmat a Vic i la Declaració Fundacional de l’ANC, per donar pas a les intervencions dels ponents.
La primera intervenció la va fer Josep Albertí, membre del secretariat de l’ANC i impulsor comarcal, que va presentar l’Assemblea Territorial del Baix Empordà per la Independència.
Acte seguit va intervenir Assumpció Cantalozella, llicenciada en filologia catalana i escriptora, que va exposar, de manera molt convincent, tres d’entre els milerss de motius que, segons ella, aboquen Catalunya a la independència.
A continuació va intervenir Lluís Llach, membre del Consell Permanent de l’ANC, que va exposar els motius per afegir-se a la llarga llista d’adherits a aquest moviment cívic que té com a finalitat la consecució d’un Estat Propi el més aviat possible.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.