Tres joves es barallen, en veure la policia fugen amb el cotxe i s’accidenten amb un xofer al volant begut i drogat a Sant Feliu de Guíxols

Tres joves es barallen, en veure la policia fugen amb el cotxe i s’accidenten amb un xofer al volant begut i drogat a Sant Feliu de Guíxols

Un agent dels Mossos va resultar ferit al braç quan va intentar impedir que fugissin ·

El conductor gairebé quadriplicava la taxa màxima d’alcohol i havia consumit cocaïna

Els Mossos d’Esquadra han arrestat un conductor després d’un accident per haver consumit alcohol i drogues a Sant Feliu de Guíxols.

L’arrestat és un jove de 22 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Sant Feliu de Guíxols. Va quedar arrestat com a presumpte autor d’un delicte de conducció temerària, conduir sota els efectes de l’alcohol i drogues, i un delicte contra l’ordre públic per atemptat i desobediència als agents de l’autoritat.

El fets van passar el 4 d’agost, al quilòmetre 0,6 de la carretera C-65, al terme municipal de Sant Feliu de Guíxols quan pels volts de les cinc de la tarda, una patrulla va localitzar un vehicle aturat enmig de la via i tres persones fora del vehicle que s’agredien entre elles.

En veure els mossos, aquestes van pujar apressadament al vehicle per fugir. Un dels agents ho va intentar impedir i va resultar ferit en un braç, quan el conductor va accelerar bruscament per iniciar la marxa

Perd el control i s’encasta contra un arbre

A uns 300 metres el vehicle va perdre el control al traçar una rotonda i va impactar contra un arbre. Els ocupants del vehicle van intentar fugir corrents, però van ser interceptats pels Mossos que els seguien.

Posteriorment li van fer la prova d’alcoholèmia al conductor i va donar un resultat positiu de 0,90 mg d’alcohol per litre d’aire expirat, i també positiu al drogotest per consum de cocaïna. Seguidament els agents van escorcollar el vehicle i van localitzar diverses bossetes amb marihuana i embolcalls amb cocaïna.

La patrulla va detenir el conductor per conducció temerària amb resultat d’accident, conduir sota els efectes de l’alcohol i drogues, i un delicte d’atemptat i desobediència contra els agents de l’autoritat.

El detingut, amb antecedents, va passar el dia 06 d’agost a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el qual va decretar la seva llibertat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.