Malestar entre veïns de s’Agaró pel seu estat de deixadesa

Malestar entre veïns de s’Agaró pel seu estat de deixadesa

Veïns de s’Agaró, al sector que ja forma part del municipi de Sant Feliu de Guíxols, manifesten el seu malestar per l’estat de deixadesa que presenta la zona, especialment durant un moment especialment sensible com és el pic de la temporada turística.

La percepció dels veïns se centra a veure escombraries amuntegades fora dels contenidors, carrers sense escombrar ni el mínim manteniment, com ara les obres al passeig del mar, precisament durant la temporada turística. A més, critiquen el ritme de les obres precisament per la lentitud amb què es fan i per la manera com s’ha deixat el material, sense, sostenen, “cap mesura de seguretat amb el perill que suposa i el mal que fa a la imatge del paratge”. “El més greu és que cada estiu estem igual i l’Ajuntament no ens fa ni cas”, explicava ahir un veí.

S’Agaró és una entitat de població que forma part de Castell-Platja d’Aro i que se situa entre de Sant Feliu de Guíxols i Platja d’Aro. Dins dels seus límits es troben part de la platja de Sant Pol –compartida amb Sant Feliu de Guíxols)–, la platja de la Conca, la punta d’en Pau i les cales Pedrosa i de Vaques.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.