Castell-Platja d’Aro recull més de 6.198 quilos d’aliments per ajudar a les famílies vulnerables i amb menys recursos del municipi

Castell-Platja d’Aro recull més de 6.198 quilos d’aliments per ajudar a les famílies vulnerables i amb menys recursos del municipi

Els dies 15 i 16 de juny es va celebrar al municipi el Recapte d’Aliments d’Estiu

La regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro avui ha fet balanç de la darrera edició del Gran Recapte d’Aliments que es va celebrar a mitjans juny.

Han explicat que en aquesta edició del Gran Recapte d’Aliments s’han recollit 6.198,18 quilos d’aliments bàsics per a una correcta alimentació com són oli, llet, llegums, sucre, farina, tonyina i pasta. Pel que fa en els voluntaris, hi han participat 63 persones d’entre 15 i 82 anys amb la col·laboració de membres de Protecció Civil.

Si ho comparem amb l’any 2017, hi ha hagut una davallada en els quilos recollits i en la participació de volu

Tanmateix, la campanya es considera un gran èxit per l’esforç que va fer tothom i perquè tot el menjar que s’ha aconseguit permetrà abastar a moltes famílies del municipi que ho necessiten.

El Gran Recapte d’Aliments el promouen entre el Banc d’Aliments de Girona, l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i diferents cadenes de supermercats del municipi. En aquesta ocasió es van sumar a la iniciativa els establiments Spar Platja d’Aro i Castell d’Aro, Mercadona, Caprabo, Aldi, Valvi S’ agarò, Bonpreu, Bonarea, Lidl i Carrefour.

ntaris.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.