Sant Feliu acollirà l’any que ve el 17è Congrés d’Arxivística de Catalunya

Sant Feliu acollirà l’any que ve el 17è Congrés d’Arxivística de Catalunya

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i l’Associació d’Arxivers – Gestors de Documents de Catalunya van signar el passat 8 de juny, un acord de col·laboració pel qual la ciutat guixolenca acollirà el proper any 2019 el 17è Congrés d’Arxivística de Catalunya i Gestió Documental.

Aquesta iniciativa se celebra cada dos anys i aplega més de 350 professionals de l’arxivística i gestió de documents, entre els quals, alguns especialistes d’àmbit internacional, amb l’objectiu d’obrir un espai de debat i de renovació de coneixements sobre la professió.

El Congrés se celebrarà a Sant Feliu de Guíxols els dies 9, 10, 11 i 12 de maig de 2019 i se centrarà en les estratègies que porten a terme els Arxius per a la dinamització cultural i la difusió entre el gran públic del patrimoni documental que custodien. Precisament, l’ús dels documents amb finalitats pedagògiques, com a eina de divulgació i comprensió de la identitat i la memòria col·lectives, és una de les línies d’actuació principals de l’Arxiu Municipal de Sant Feliu de Guíxols per mitjà dels anomenats Tallers d’Història.

L’edició del 17è Congrés d’Arxivística de Catalunya i gestió Documental comptarà com a novetat amb la programació de diverses activitats per al públic en general.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.