Castell-Platja d’Aro, a decidir en què s’inverteixen 150.000 euros

Castell-Platja d’Aro, a decidir en què s’inverteixen 150.000 euros

Els ciutadans de Castell – Platja d’Aro podran decidir a què es destinen 150.000 euros dins el marc de pressupostos participatius, un cop passat l’estiu. Es tracta de la primera convocatòria d’aquest tipus al municipi, en la que 16 propostes han passat a la ronda final. Els majors de 16 anys empadronats a Castell-Platja d’Aro podran participar en la votació.

Les opcions finalistes han estat escollides d’entre les 51 que van passar la primera fase, després d’una etapa inicial en què tots els habitants van poder presentar un projecte. Un total de 270 iniciatives, que han estat avaluades  per més de 40 persones, a partir de criteris de necessitat, repercussió o interès públic.

Totes les propostes havien de respondre a una inversió i no podien suposar la contractació de personal nou ni subvencions a entitats. Entre les 16 finalistes destaquen instal·lacions esportives i lúdiques a la platja i als parcs, la cobertura  de l’entrada de l’escola Vall d’Aro, la col·locació de bancs o la millora de trams d’accés en zones com Roques Martines o la Rosa dels Vents.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.