Torna a desaparèixer una lletra del logotip local del Passeig

Torna a desaparèixer una lletra del logotip local del Passeig

Poc que es podia imaginar, el govern local, que una iniciativa de reclam com és la col·locació del logotip de la ciutat al mig del Passeig, enfront del mar, per poder-se fer una foto, li causaria tantes penúries.

Al cap de pocs dies de posar-lo, pels volts de Carnaval, la lletra “S” final va ser sostreta, quedant el nom de la ciutat com a “Guíxol”, en singular. Un fet que fins i tot va fer que un agosarat ganxó es disfressés de lladre amb la lletra S al seu poder durant la nit del ball del Tongo.  El surrealisme encara no havia acabat, donat que l’Ajuntament va fer una crida al suposat lladre perquè la retornés, un fet que va ser molt criticat pel grup opositor MES.

Al cap d’un mes, a mitjan març, la marca ja presentava el seu aspecte normal, amb totes les lletres.

Avui diumenge, però, ha aparegut el logotip sense la “l” de Guíxols, deixant-lo com “Guíxo s”. Ens preguntem si el suposat lladre vol anar robant les lletres d’una en una, escrupolosament i ordenada començant per la dreta, fins aconseguir el logotip sencer per instal·lar-lo a casa seva.

Però no, resulta que no és cosa de robatoris, aquest cop: la lletra es movia molt ja que estava una mica trencada i l’han hagut de portar a arreglar al taller, segons fonts municipals.

Aquest matí de diumenge era comú veure la gent comentant la jugada, tal i com hem fet nosaltres. Es feien preguntes i hipòtesis, fins i tot befa. “Aquesta nova desaparició pot voler dir moltes coses”. “A veure com la interpretaran els que ho van fer instal·lar”. “Faran una nova ridícula crida perquè aparegui?” “Trauran el logotip sencer per evitar que segueixin desapareixent lletres?” “Repondran la “L” i resaran perquè sigui la última que s’emporta el vent?”, eren algunes de les preguntes que es feien.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.