Localitzen un artefacte de la Guerra Civil a les obres del passeig de Sant Feliu de Guíxols

Localitzen un artefacte de la Guerra Civil a les obres del passeig de Sant Feliu de Guíxols

Les obres que s’estan duent a terme al passeig Rius i Calvet de Sant Feliu de Guíxols han tret a la llum un artefacte que podria ser de la Guerra Civil. Com a mesura de seguretat, s’han evacuat quatre persones d’edificis de la plaça de Sant Pere, han informat els Mossos d’Esquadra. També s’ha desallotjat la platja i, juntament amb la Policia Local, s’han tallat els accessos.

La responsable d’un establiment de restauració que es troba al passeig del Mar, a tocar de l’Ajuntament, ha explicat que sobre les 12 del migdia, els agents han fet retirar la gent que es trobava a la terrassa i els ha fet baixar la persiana per precaució.

La bomba ha estat localitzada sobre les onze del matí durant els treballs d’obertura d’una rasa de canalització de l’aigua. El projectil fa d’uns 70 centímetres de longitud per 20 de diàmetre, pesa uns 80 quilos i està molt oxidat.

Els Tedax dels Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la bomba, que l’han extret amb una màquina i l’han desactivat. Després, se l’enduran i la detonaran en un lloc segur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.