Mor un participant de la Trailwalker d’un atac de cor

Mor un participant de la Trailwalker d’un atac de cor

La vuitena edició de l’Oxfam Intermón Trailwalker de Girona es va tenyir de dol a causa de la mort d’un participant. Un home de 55 anys va tenir dissabte a la tarda una aturada cardíaca en el quilòmetre 30, a Amer. Els serveis de l’organització i els equips d’emergència el van reanimar i, amb l’ajut d’un helicòpter, el van traslladar a l’hospital Josep Trueta, on va morir a la nit.

La víctima havia viscut molts anys a Roses i havia estat qui s’havia il·lusionat a fer els 100 quilòmetres entre Olot i Sant Feliu de Guíxols i qui havia animat companys i amics a formar un equip per a la prova, segons va explicar ahir a la tarda el director d’Oxfam Intermón, Francesc Mateu. “Això és una contradicció: una prova que s’organitza per donar vida [en projectes solidaris de l’ONG] i, en canvi, hem viscut el costat oposat.”

És el primer cop que un participant de la Trailwalker, que té altres proves arreu de l’Estat, mor en plena competició. A la demarcació, aquest any hi han participat 230 equips, formats per un grup de sis persones. “Movem més de 12.000 persones”, va dir Mateu. El 19 i 20 de maig hi ha la Trailwalker de Vitòria i el 2 i 3 de juny, la de Madrid.

Fins ahir a les sis de la tarda van anar arribant els més de dos-cents equips participants de la prova.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.