Sant Feliu celebra l’acte institucional d’hissada de la bandera republicana

Sant Feliu celebra l’acte institucional d’hissada de la bandera republicana

Sant Feliu de Guíxols, malgrat la pluja, va poder celebrar aquest divendres l’acte institucional d’hissada de la bandera republicana a la plaça de Miquel Murlà, amb una trentena d’assistents. D’aquesta manera es va donar compliment a un acord de plenari que determinava la realització d’una activitat de caràcter institucional per recordar l’efemèride. Aquest és el segon any que es realitza en àmbit institucional, i en diferents moments, a partir d’avui, es faran homenatges des de diferents formacions polítiques.

L’acte va tenir una durada més curta del previst per la pluja, i va consistir en hissar la bandera i dipositar un ram de flors als peus de l’escultura d’Ana Gutiérrez, que homenatja les víctimes de la Guerra Civil i la repressió posterior del règim franquista. Aquest acte vol ser també un homenatge als valors de llibertat, igualtat i fraternitat.

L’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, el primer tinent d’alcalde, Josep Melcior Muñoz i altres regidors de la corporació van estat presents en aquesta celebració, que va tenir lloc per segon any.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.