El restaurant japonès Nomo Nàutic arriba a Sant Feliu de Guíxols

El restaurant japonès Nomo Nàutic arriba a Sant Feliu de Guíxols

El grup Nomo aterra a Sant Feliu de Guíxols amb el seu tercer establiment al Baix Empordà. Juntament amb l’empresa empordanesa Mas de Torrent, Nomo Nàutic serà el restaurant japonès del Club Nàutic del municipi.

El Nomo Nàutic és l’aposta de les dues empreses catalanes en una nova localització de la Costa Brava. Després d’obrir dos restaurants al Far de Sant Sebastià i a Llafranc, han decidit canviar de població.

L’aposta que s’ha fet amb el nou restaurant japonès és per acostar la seva gastronomia japonesa amb els productes de la terra. Una feina que ha estat encarregada al xef executiu del grup barceloní, Naoyuki Haginoya.

El restaurant ha obert aquesta setmana i es suma a l’oferta gastronòmica que té el Grup Nomo al Baix Empordà. El restaurant Far Nomo, també especialitzat en gastronomia japonesa va obrir el 2015. Un any després, també a Llafranch, van obrir el restaurant Jani enfocat a la gastronomia mediterrània.

L’obertura del local arriba pocs mesos després de la mort del fundador de Mas de Torrent. L’altra empresa que acompanya el Grup Nomo a l’hora d’expandir-se pel Baix Emporda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.