Marfranc tanca una de les dues botigues que té a Platja d’Aro i reforma l’altra

Marfranc tanca una de les dues botigues que té a Platja d’Aro i reforma l’altra

Marfranc, històrica marca de botigues dedicada a la roba, tancarà una de les dues botigues que té a Platja d’Aro. D’aquesta manera, Marfranc es quedarà amb dues botigues: l’altra que té a la localitat costanera i la de Puigcerdà. A més, la que seguirà oberta a Platja d’Aro, al número 76 de l’avinguda S’Agaró, està essent reformada, motiu pel qual es troba tancada. El responsable de l’empresa, Salvador Giraut, ha explicat que aquesta reforma busca crear «una botiga impactant i singular» que abraci un «nou concepte». La reobertura d’aquesta botiga es farà passada la segona quinzena d’aquest mes, mentre que el tancament de l’altra, ubicada a la mateixa avinguda S’Agaró, al número 38, serà un cop passada la Setmana Santa. Fins aleshores, està en liquidació.

Giraut ha explicat que, amb el tancament de la botiga Marfranc del número 38 de l’avinguda S’Agaró, tota la roba es concentrarà a la que actualment s’està reformant, cosa que també ha de permetre millorar la relació amb el client, que tindrà una única botiga a Platja d’Aro. Aquest establiment consta de quatre plantes, de les quals tres estaven obertes i una, tancada. La reforma, a part d’oferir un nou concepte de botiga, també permetrà obrir aquesta quarta planta, si bé no estarà llesta fins al mes de maig, calcula Salvador Giraut. Dins d’aquests canvis, Marfranc també està renovant el web de l’empresa.

La botiga que tancarà a Platja d’Aro, propietat dels responsables de Marfranc, serà ocupada per la perfumeria Júlia, que hi serà en règim de lloguer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.