Sauló sòlid a la plaça del Mercat de Sant Feliu

Sauló sòlid a la plaça del Mercat de Sant Feliu

L’empresa Mirfer començarà dilluns les obres per millorar el paviment de la plaça del Mercat de Sant Feliu, on se substituirà el ferm clàssic de sauló per una capa d’àrid compactat amb morter de calç, més durable i que evitarà problemes de pols i tolls d’aigua i fangueig quan plou o es netegen les restes del mercat de verdures regant amb aigua. El material ha donat bons resultats a la parada de taxis del passeig. Els treballs, que es duran a terme fins a finals de febrer, s’han adjudicat per uns 45.000 euros i també plantegen altres millores en els accessos a l’aparcament subterrani.

El regidor d’Urbanisme i Obres, Josep Saballs, explica que introduiran diferents modificacions en les mampares i les baranes de les escales de vianants per entrar i sortir de l’aparcament que estan situades a les interseccions dels carrers Especiers i Joan Goula. En episodis d’inundacions per pluges torrencials, el cabal d’aigua ha arribat a superar en diferents ocasions el nivell actual de l’únic graó de la plaça i ha negat l’interior de l’aparcament. La solució inclou elevar el nivell de les entrades.

Finalment, habilitaran les instal·lacions elèctriques per celebrar activitats i actuacions a la plaça. Mentre duri l’afectació per obres, les parades del mercat de fruita i verdures es traslladaran al passeig del Mar. I en el cas del mercat dominical, alguna parada també es ressituarà a la rambla Vidal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.