Nova gespa gairebé a punt al camp guixolenc de futbol de Vilartagues

Nova gespa gairebé a punt al camp guixolenc de futbol de Vilartagues

Els treballs de substitució de la gespa artificial del camp de futbol guixolenc de Vilartagues estan pràcticament enllestits. L’empresa Mondo Ibérica s’hi va posar a principi de novembre, amb un termini d’execució màxim de sis setmanes. I l’estesa de la nova catifa, on ahir feien els darrers retocs, s’acabarà la setmana vinent, explicava el regidor d’Esports, David Oliveras, amb la instal·lació de les porteries i les banquetes.

L’import d’adjudicació (sumant-hi l’IVA) va ser de 136.694 euros, amb una garantia de cinc anys durant els quals la mateixa empresa s’encarregarà de les feines periòdiques de manteniment. La nova superfície, de làtex, substitueix l’anterior gespa de poliuretà, que després de més d’una dècada de servei havia quedat molt malmesa per l’ús intensiu, i amb nombrosos pegats que dificultaven la pràctica de l’esport reglamentari.

Oliveras explicava que encara no havien decidit si podrien programar-hi partits en la darrera jornada abans de l’aturada nadalenca, però donava per fet que al gener ja s’hi podrà jugar i es podrà reprendre el calendari d’entrenaments habitual.

Des del setembre, tots els partits ja es disputaven al municipal Josep Sunyer i Arxer, i en les darreres setmanes els treballs havien fet comprimir la planificació d’entrenaments a l’altre camp municipal, on ja s’havia renovat la gespa artificial.

Amb vista a l’any vinent, el nou terreny millorarà les condicions per disputar-hi partits del torneig infantil amistós d’exhibició de la Mediterranean International Cup (MIC), per Setmana Santa, i l’any vinent el municipi també aposta per adherir-se a la modalitat de bàsquet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.