Pablo Alborán estarà al Festival de la Porta Ferrada 2018

Pablo Alborán estarà al Festival de la Porta Ferrada 2018

Primer nom confirmat! Pablo Alborán actuarà a l’Espai Port el 7 d’agost! Entrades a la venda dilluns que ve, 4 de desembre, a www.portaferrada.cat

Pablo Alborán torna als escenaris

tres cites a Catalunya a l´estiu.

PREVENDA EXCLUSIVA DIVENDRES 1 DE DESEMBRE A LES 10H. DEL MATÍ A pabloalboran.es 

A partir del 4 de desembre als punts de venda habituals

8 JUNY> BARCELONA> PALAU SANT JORDI

7 AGOST* > SANT FELIU GUÍXOLS> FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA> *Entrades el 4 de desembre

8 AGOST> TARRAGONA> TARRACO ARENA

La nova gira de l´artista malagueny, convertit ja en una estrella mundial, recorrerà Llatinoamèrica a partir de febrer i Espanya a partir de maig.

El retorn de Pablo Alborán als escenaris és ja una feliç realitat i es diu Tour Prometo 2018. La nova gira del malagueny, la dimensió com a artista global és ja un fet incontestable, era una de les més esperades del panorama musical actual. L´anunci oficial de les dates en què es podrà gaudir de l´espectacle de Pablo interpretant en directe les seves cançons arriba tot just uns dies després de la presentació del seu quart disc d´estudi, que va ser llançat a nivell mundial el passat dia 17 de novembre. En aquestes dues setmanes, Prometoha rebut multitud d´elogis i ha estat qualificat com una autèntica joia en la carrera de Pablo Alborán.

L´entusiasme que ha generat Prometo entre els seus milions de seguidors, davant la nova mostra de talent, com a compositor i intèrpret que ha aconseguit aquest artista excepcional als seus 28 anys, serà sens dubte semblant a l´expectació que va despertar l´anunci de seva nova gira, després de l´èxit rotund que va recollir l´anterior, el Tour Terral, fa tres anys.

La segona fase de concerts s´obrirà amb el concert que oferirà a la seva terra, a Màlaga, el 18 de maig. A partir d´aquí hi haurà diversos concerts a les principals ciutats del nostre país fins a mitjans d´octubre de 2018.

Més info a pabloalboran.es

Aquesta gira espanyola comptarà amb el patrocini tecnològic de Samsung

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.