Atropellament mortal al carrer Rufo

Atropellament mortal al carrer Rufo

Poc abans de les 6 de la tarda d’aquest dilluns, un camió d’una empresa de la nostra ciutat ha atropellat una dona de 77 anys en un pas de vianants del carrer del Rufo, a la confluència amb l’Avinguda Canàries.

El conductor del camió, que acabava de sobrepassar la rotonda situada davant el supermercat Sorli-Discau i anava en direcció al carrer Gravina, per causes desconegudes no ha pogut veure la vianant en el moment que travessava i no ha pogut evitar la topada. Immediatament s’han posat en marxa els serveis d’emergències, que han intentat durant gairebé dues hores reanimar la dona, que finalment ha mort a l’ambulància.

Poc després del fatal succés, s’ha procedit a acordonar la zona i tallar el trànsit al carrer del Rufo i a l’avinguda de les Canàries en direcció a l’avinguda de les Balears, i se li ha practicat el control d’alcoholèmia al conductor, que ha donat negatiu. En total, s’hi han desplaçat 3 vehicles de la Policia Local, 4 dels Mossos d’Esquadra, 4 dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del SEM.

En aquests moments, a les vuit del vespre, s’està procedint a fer l’aixecament del cadàver.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.