28.000 visites, a Sant Feliu, a la mostra Thyssen

28.000 visites, a Sant Feliu, a la mostra Thyssen

L’exposició Un món ideal, de Van Gogh a Gauguin i Vasarely, amb obres de la col·lecció Carmen Thyssen al Palau de l’Abat del monestir de Sant Feliu de Guíxols, va tancar portes diumenge havent incrementat el volum de visites de l’estiu anterior. Les 28.000 entrades venudes proven la bona acollida del públic, amb una mitjana de prop de 300 visitants diaris. Els responsables de les exhibicions temporals a l’Espai Carmen Thyssen avancen que la fórmula tindrà continuïtat en el futur Museu Thyssen del municipi.

Durant els tres mesos d’obertura de la mostra, que es va inaugurar a mitjans de juliol, els visitants han pogut simultaniejar-la amb l’exposició d’escultures de Gerard Mas, Iconoplàstia, i accedir al conjunt monumental (tot inclòs en una mateixa entrada). La iniciativa de combinar dues exposicions s’ha fet per primera vegada i ha estat un dels èxits de la temporada. També s’ha assolit l’objectiu de les visites guiades. Les visites en família i les nocturnes, ambdues amb l’oferta ampliada, han exhaurit les entrades.

El taller de l’artista ha apropat Un món ideal, de Van Gogh a Gauguin i Vasarely al públic més jove. Aquesta vessant didàctica serà un dels eixos del museu, que obrirà portes el 2020 al mateix monestir, adequant una part de les instal·lacions de l’antic cenobi com a centre d’art i ampliant-lo amb un edifici de nova planta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.