“Economia en colors” al Teatre-Auditori

“Economia en colors” al Teatre-Auditori

Distesa, dinàmica, provocadora, divertida, pròxima, entenedora, diferent,… Així és l’economia quan en parla un personatge singular, un comunicador carismàtic, algú que fa que l’economia deixi de ser gris plom i s’ompli de colors.

Xavier Sala i Martín ens acosta l’economia a través de l’entreteniment a “Economia en colors”. Amb la col·laboració de Tian Riba, Sala i Martín demostra que l’economia enganxa, que no és llunyana i abstracta i que és present en la nostra vida quotidiana.

A “Economia en colors”, Sala i Martín explica els secrets dels economistes, els trucs que es fan a la borsa i les estratègies de les empreses, i també es pregunta què vol dir ser ric, com es té una idea, què vol dir “innovar”, en què consisteix el capital humà, quina és la història dels diners, i moltes coses més, tot per acostar l’economia al carrer.

El proper dia 20 de juliol de les 20,30 h i fins les 22 h, TV3 gravarà part del programa al Teatre Auditori Narcís Masferrer amb una xerrada a càrrec del famós economista. TV3 i l’Ajuntament guixolenc cerquen públic interessat en la temàtica.

Per assistir de públic al Programa ECONOMIA EN COLORS a Sant Feliu de Guíxols, cliqueu en aquest enllaç.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.