Dos petits incendis a Verges i Sant Feliu posen en alerta els bombers

Dos petits incendis a Verges i Sant Feliu posen en alerta els bombers

Els bombers van tenir dos ensurts aquest diumenge arran de dos petits incendis que es van declarar a Verges i Sant Feliu de Guíxols. A Verges, un incendi va cremar una hectàrea de zona agrícola. Els bombers van rebre l’alerta minuts abans de les dues del migdia, però dues hores més tard es va donar per extingit. S’hi van desplaçar set vehicles de bombers i dos helicòpters.

També van extingir ràpidament un altre incendi que es va declarar en un descampat del barri del Poble Nou de Sant Feliu. Va començar a les sis de la tarda i en una hora el van extingir. En aquest cas, el foc va cremar canyes i matolls d’un espai de 240 metres quadrats. També va col·laborar-hi l’ADF Gavarres Marítima.

Al llarg de tota la setmana passada, va haver uns 275 incendis de vegetació a Catalunya. Els bombers alerten que a partir d’avui el risc augmenta a causa de la sequera acumulada. Fins ara els incendis han cremat amb intensitat a les zones agrícoles però es desacceleraven quan arribaven a zones forestals, cosa que ara canviarà, perquè amb l’onada de calor s’han assecat els boscos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.